PRGAVI TALIJAN

Materazzi opet provocira Zidanea

20.07.2011 u 09:25

Bionic
Reading

Kontroverzni talijanski nogometni veteran Marco Materazzi odapeo je još jednu otrovnu strelicu prema Zinedineu Zidaneu

Zidane i Materazzi sukobili su se u finalu SP-u Njemačkoj prije pet godina, kada je Francuz na verbalnu uvredu reagirao udarivši Talijana glavom, zbog čega je zaradio crveni karton. U ekskluzivnom intervjuu za hrvatsko izdanje nogometnog magazina FourFourTwo, kontroverzni Materazzi izjavio je da taj incident smatra zaboravljenim, ali je otkrio da je prošle godine imao još jedan bliski susret sa Zidaneom i ostao razočaran njegovim ishodom.

'Sreo sam ga na hotelskom parkiralištu kada je Real Madrid odsjeo u Milanu. Bio sam ondje kako bih vidio Mourinha, a Zidane je došao s bratom i prijateljem. Krenuo sam prema njemu, rukovali smo se i sve se činilo OK, ali on je kasnije pričao da me nije prepoznao. Kako se to moglo dogoditi? Ne znam. Ja ću njega uvijek prepoznati, jer je pridonio porazu svoje momčadi', pecnuo je Materazzi još jednom Zidanea. 'Da mi se onaj incident dogodio s Ericom Cantonom, vjerojatno bismo poslije zajedno otišli popiti nekoliko piva', zaključio je.

Cijeli intervju s Marcom Materazzijem možete pročitati u novom broju hrvatskog izdanja magazina FourFourTwo, koji je u prodaji od 20. srpnja.