evo zašto je najbolji

Mateo Kovačić pogurao je Cristiana Ronalda do novog rekorda

07.12.2017 u 06:48

Bionic
Reading

Portugalac je u srijedu postao prvi nogometaš u povijesti Lige prvaka koji je uspio zabiti najmanje jedan gol u svakoj utakmici grupne faze natjecanja

Neymar je u utorak imao priliku ispisati povijest, no Brazilac u dresu PSG-a nije zabio na utakmici s Bayernom. Zato je samo dan kasnije Cristiano Ronaldo uzeo ponuđeno i ispisao još jedan rekord u svojoj sjajnoj karijeri. Portugalac je tako svom najvećem konkurentu Leu Messiju dao povoda da se 'grize'.

Ronaldo je u 12. minuti utakmice s Borussijom Dortmund, nakon asistencije našeg Matea Kovačića zabio za vodstvo Reala 2:0 i tim je golom postao prvi nogometaš u povijesti Lige prvaka koji je uspio zabiti baš na svakoj utakmici grupne faze ovog natjecanja!

Ronaldo je zabio dva gola u 1. kolu protiv Apoela, zatim dva na gostovanju u Dortmundu, te jedan u remiju s Tottenhamom. U uzvratu s Tottenhamom u Londonu, gdje je Real izgubio, Portugalac je ipak uspio zabiti gol. U prošlom kolu je ponovno zabio dva gola Apoelu, a sada je bio strijelac i protiv Borussije! Na kraju ove faze natjecanja u Ligi prvaka Ronaldo je ukupno zabio devet golova.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh