STEŽE SE OBRUČ

Maserka 'zabila nož' u leđa Lanceu Armstrongu

15.10.2012 u 19:12

Bionic
Reading

Svakim novim danom saznaju se novosti kada je u pitanju nekada slavni američki biciklist Lance Armstrong, odnosno njegovo navodno uzimanje dopinga

U javnosti se oglasila i Emma O'Reilly, osobna maserka Lancea Armstronga u njegovim najuspješnijim sportskim godinama, kada je vladao Tour de Franceom, najprestižnijom svjetskom biciklističkom utrkom.

'Jedne godine smo dečko i ja šest sati putovali u Španjolsku kako bi se tamo našli s Bruyneelom, menadžerom tadašnje momčadi u kojoj je bio Armstrong. Diskretno mi je tada Bruyneel dao tablete za Armstronga, a mi smo sutradan krenuli prema Francuskoj. Našla sam se s Armstrongom na parkiralištu restorana McDonald's i predala mu paket tableta,' izjavila je O'Reilly.

Ovo je samo jedan od dokaza da je Armstrong uistinu koristio doping tijekom sportske karijere, a podsjećamo da ga je američka antidoping agencija optužila za intezivno korištenje dopinga, te ima dokaze 26 osoba koje su potvrdile ili su spremne potvrdili tu veliki mrlju u Armstrongovoj karijeri.