malo dobrih vijesti

Marko Pjaca prebolio je koronavirus, a još dva hrvatska reprezentativca saznali svoju sudbinu nakon pojave koronavirusa među 'Vatrenima'

17.10.2020 u 08:24

Bionic
Reading

Marko Pjaca je prebolio koronavirus, dok su Marcelo Brozović i Ivan Perišić obojica negativni nakon povratka iz reprezentacije iz koje su se njihovi suigrači Ante Budimir i Andrej Kramarić vratili zaraženi

Dobre vijesti stižu iz Italije. Marko Pjaca je prebolio koronavirus. Genoa je objavila kako su Pjaca i Luca Pellegrini negativni i kako se vraćaju treninzima. Genoa je u proteklih nekoliko tjedana muku mučila s koronavirusom, a među zaraženima je bio i naš Pjaca.

Talijani sada javljaju kako su i Pjaca i Pellegrini prošli fitnes testove i na raspolaganju su treneru za okršaj s Veronom u ponedjeljak. Osim Pjace i Pellegrinija, koronavirus su ranije u Genoi preboljeli Mattia Perin, Federico Marchetti, Ivan Radovanovic, Davide Biraschi, Valon Behrami, Lasse Schone, Miha Zajc i Filippo Melegoni.

Dobre vijesti stižu i iz Milana gdje je Inter testirao sve svoje igrače koji su se vratili iz reprezentacija i svi su negativni. To uključuje i naše reprezentativce Marcela Brozovića i Ivana Perišića koji su se vratili s okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije s kojeg su se pozitivni vratili Ante Budimir i Andrej Kramarić.

Inter je otkrio kako su u klubu svi negativni osim Alessandra Bastonija koji je zapravo završio karantenu pa, ako bude negativan, moći će se priključiti Antoniju Conteu i ekipi uoči derbija s Milanom. Talijanski mediji pišu kako Conte uoči derbija ima još neke nepoznanice, a jedna od njih je i s kime početi u veznom redu. Marcelo Brozović se tamo bori s Christianom Eriksenom za poziciju u prvih 11, sok je teško za očekivati da će od početka igrati Ivan Perišić koji nije najomiljeniji Conteov igrač.