nova ozljeda

Marko Pjaca fantastično je krenuo u novu sezonu, zabio je dva gola u zadnje dvije utakmice, ali iz Torina ne dolaze dobre vijesti

25.09.2021 u 14:07

Bionic
Reading

Torino je u četvrtak na svom terenu odigrao 1:1 protiv Lazija, a junak domaće momčadi ponovno je bio hrvatski napadač Marko Pjaca. Trener Ivan Jurić uveo ga je u igru u 74. minuti umjesto Josipa Brekala, a Pjaca je samo dvije minute kasnije zabio gol za 1:0 vodstvo 'bikova'

Sjajno je Marko Pjaca (26) krenuo u novu sezonu. Povezao je dva gola na dvije utakmice. Prvo je u gostima kod Sassuola zabio za pobjedu Torina (1:0), a potom je 'kaznio' i Lazio. Na žalost, posljednju utakmicu Torino ipak nije slavio, Lazio je u sudačkoj nadoknadi uspio izjednačiti na konačnih 1:1.

No, imao je Pjaca razloga za zadovoljstvo, konačno je uhvatio formu, krenuo ga je i gol. Ali, nije sve tako bajno jer iz Torina sada dolaze zabrinjavajuće vijesti. Naš napadač se ozlijedio i sigurno u ponedjeljak neće igrati na gostovanju protiv Venezije.

  • +11
FC Torino - SS Lazio, Serie A, 23.9.2021. Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Iz kluba su pojasnili kako je Pjaca pred sam kraj utakmice s Lazijem dobio neugodan udarac u list desne noge i za sada se ne zna koliko će dugo pauzirati. Svi se nadaju kako će biti spreman za veliki gradski derbi jer Torino u 7. kolu Serie A (2. listopada) na svom terenu dočekuje Juventus, bivši Pjacin klub.