srbin spriječio sukob

Mario Mandžukić strah je i trepet u Italiji; Mihajlović sačuvao živu glavu svom igraču

26.02.2019 u 19:50

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, a sada 'samo' nadapač Juventusa, Mario Mandžukić, u Italiji uživa veliki respekt. Poznat kao srčan i borben, nikome nije bezazlen suparnik

Trener Bologne Siniša Mihajlović priznao je kako je jedan njegov nogometaš želio nakon nedjeljnog okrašaja protiv Juventusa ispred stadiona pričekati Marija Mandžukića. Valjda pomislivši kako bi Mandži nešto objasnio.

Juventus je u nedjelju gostovao u Bologni i pobijedio 1:0 a igrač domaće momčadi Ibrahima Mbaye imao je nekoliko teških duela sa Mandžukićem zbog kojih mu je očito zamjerio.

  • +3
Serie A, Juventus - Roma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednom duelu on i Mandžukić su se skoro potukli, pa je Senegalac nakon utakmice htio ispred stadiona 'poravnati račune'. 

Ipak, u tome ga je spriječio njegov trener Mihajlović.

'Ibrahima je bio nervozan i htio je pričekati Mandžukića nakon utakmice. Spriječio sam Mbayea da ne ide u veći sukob s Mandžukićem, jer znam da to ne bi bilo dobro za mog igrača. Poznam Mandžukića, on obožava takve situacije', objasnio je Mihajlović.

Inače, bivši srpski izbornik komentirao je i samu utakmicu.

'Bili smo izjednačeni s Juventusom na svim nivoima, a u nekim trenucima smo igrali i bolje. Pokazali smo sjajan duh, igrali smo dobar nogomet i pokušali biti pozitivni bez obzira tko nam je protivnik', poručio je srpski trener.