Logo (1)

'Vatreni' uz kauboje

Mario Mandžukić poslao 'poruku' svojem prijatelju Domagoju Duvnjaku i 'kaubojima'; ovo će im sigurno dati dodatnu snagu

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 15.01.2020 08:27
  • Objavljeno 15.01.2020 u 08:27
Bionic
Reading

Mario Mandžukić je veliki navijač hrvatske rukometne reprezentacije i obožavatelj tog sporta, a 'kauboje' prati čak i Kataru

Donedavni hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić je ove zime dres Juventusa zamijenio katarskim Al-Duhailom za koji je prije nekoliko dana i zabio svoj prvi gol. Prilagodba na novi klub očito je krenula dobro, a Mandžo ima vremena i za svoju drugu ljubav - rukomet.

Mandžukić je poznati navijač hrvatske rukometne reprezentacije i veliki fan ovog sporta, a 'kauboje' prati i na ovom prvenstvu. Tijekom utakmice protiv Srbije poslao je podršku našoj reprezentaciji čiji nastup nije propustio ni dok je bio na masaži.

'Uvijek uz Kauboje', napisao je Mandžukić na svojoj objavi uz koju je priložio i srce.

Mandžo je u sjajnim odnosima s Domagojem Duvnjakom koji je iz Đakova, nekakvih 30-ak kilometara od Marijevog Slavonskog Broda, a nije isključeno ni da su se čuli tijekom ovog Eura. Ne sumnjamo da su rukometaši bodrili Mandžu i ekipu u Rusiji i vodili ih do srebra, a sada Mandžo uzvraća ljubav iz Katara. Nadajmo se da će mu se 'kauboji' odužiti medaljom.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal