Dogovaraju se detalji

Mario Mandžukić na pragu novog velikana; div opasno zagrizao za hrvatskog napadača i nudi mu ponudu koju ne može odbiti

14.01.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Mario Mandžukić trebao bi već ovog vikenda potpisati za Milan koji mu nudi dva milijuna eura do kraja sezone uz mogućnost produljenja na još godinu dana na kraju aktualne sezone

Mario Mandžukić je izgleda napokon našao novi klub. Prema pisanju brojnih talijanskih medija bivši hrvatski reprezentativac, koji već više od pola sezone traži klub iz neke od Liga petice, trebao bi potpisati za Milan. Brojni mediji u Italiji pišu kako se Milan sastao s Mandžukićevim menadžerom kako bi dogovorili sve detalje oko ugovora.

U Milan bi došao kao sobodan igrač jer je bez kluba od srpnja 2020. godine kada je raskinuo s katarskim Al-Duhailom u kojem je proveo tek šest mjeseci. Prije toga je igrao za Juventus od 2015. do siječnja 2020. godine. Sportitalia, Ska Sport i Tuttomercato pišu kako se Milan sastao s Mandžinim menadžerom u utorak i da je praktički sve dogovoreno.

Navodno se još samo peglaju detalji ugovora prema kojem bi Mandžo trebao zaraditi dva milijuna eura za pola sezone uz mogućnost da se na ljeto ugovor produži za još jednu sezonu. Potvrda transfera trebala bi doći za vikend. Talijani Mandžukića vide kao i Zlatana Ibrahimovića.

Riječ je o napadačima s velikim iskustvom koji mladim igračima daju dimenziju više. Ibra se taman vratio na teren nakon šest mjeseci pauze zbog ozljede, a Mandžo bi trebao dodatno pojačati napad. Ibrahimović je jedan od ključnih igrača Milana s 39 godina, a Talijani vjeruju i da bi Mandžo s 34 godine mogao pomoći još nekoliko sezona.