posljedica koronakrize

Mario Mandžukić dobiva zvjezdanu konkurenciju u Al Duhailu; katarski klub dovodi dva velika pojačanja iz jednog od najvećih europskih klubova

07.05.2020 u 20:30

Bionic
Reading

Mario Mandžukić dobiva konkurenciju u vidu Pedra i Williana iz Chelseaja koji napuštaju londonski sastav zbog koronakrize

Donedavni hrvatski reprezentativac i jedan od naših najboljih napadača koji nam je donio srebrnu medalju iz Rusije 2018. godine, Mario Mandžukić, ove je zime iz Juventusa otišao u katarski Al Duhail. Njegov novi klub dao mu je visoku plaću, a Mandžo je tamo stigao kao velika zvijezda, čak i najveća u cijeloj ligi.

Taj zvjezdani status uskoro bi mu se mogao i promijeniti, odnosno mogao bi dobiti konkurenciju u kategoriji najveće zvijezde. Prema pisanju francuskih medija u Mandžukićev Al Duhail uskoro stižu Pedro i Willian iz Chelseaja. Obojici ubrzo istječe ugovor, a klub im nema namjeru produljiti suradnju zbog financijske krize uzrokovane koronavirusom. Tako će obojica već sada tražiti novu sredinu.

Al Duhail i ostali katarski bogati klubovi nisu previše pogođeni krizom pa mogu zvijezdama ponuditi puno veće plaće od onih koje će imati u Europi. Dolazak dvojca poput Pedra i Williana bi ih dodatno učvrstio na nogometnoj karti Azije.

'Obojica su već upoznati s idejom da odu u klub za koji igraju Mehdi Benatia i Mario Mandžukić', prenosi Footmercato.

Naravno, odluka Chelseaja da ih se riješi, ali i ponuda jednog ovako bogatog, ali ipak nogometno egzotičnog kluba, zahtijeva malo vremena za razmišljanje.

'Dajte nam vremena da razmislimo, a onda ćemo pričati s klubom', poručio je navodno dvojac.

Dodajmo i kako bi Mandžukić mogao dočekati obojicu i s njima tvoriti ubojiti napad azijskog diva, ali spominje se i mogućnost njegovog odlaska u Tursku gdje ga žele i Galatasaray, i Bešiktaš, i Fenerbahče.