POBJEDA NOVIH AZZURA

Mario Balotelli vratio se sa stilom; svojom izjavom nakon golčine rasplakao pola Italije

29.05.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Tamnoputi talijanski nogometaš Mario Balotelli, povratnik u reprezentaciju, oduševio je u prijateljskoj utakmici svojom igrom u pobjedi 2:1 protiv Saudijske Arabije u švicarskom St. Gallenu. No, osim sjajne igre priča dana postala je izjava Balotellija kojom je do suza dirnuo sve ljubitelje nogometa

Nakon svega 21 minute igre 27-godišnji Mario Balotelli zabio je sjajan gol kojim je podsjetio na svoje najbolje dane. Bila je to prva Balotellijeva utakmica za talijansku nogometnu reprezentaciju nakon četiri godine. Ujedno je to bila prva utakmica Italije s novim izbornikom Robertom Mancinijem na klupi.

Nakon postignutog gola, kada je fintom nadmudrio cijelu obranu Saudijske Arabije, napadač francuske Nice Balotelli nije mogao sakriti osmijeh. Bolji povratak u dres Italije nije mogao poželjeti.

Odmah nakon utakmice Balotelli je objavio kako taj gol posvećuje bivšem reprezentativcu Italije i kapetanu Fiorentine Davideu Astoriju koji je nedavno iznenada preminuo čekajući utakmicu s Udineseom.

'Znam da je kasno, ali uvjeren sam kako si još tamo gore gdje gledaš utakmicu u društvu mog oca. Ovaj gol, iako možda ne znači ništa te nikome ništa neće donijeti, posvećujem tebi. Forza Italia', napisao je Balotelli, kojem je ovo bio 14. gol u 34. nastupu za talijansku reprezentaciju, na svom Instagram profilu.

Dodajmo još kako je za 2:0 u 69. minuti zabio Andrea Belotti, a u 72. minuti Yaha Al Shehri smanjio je rezultat na 2:1 nakon velike pogreške Zappacoste.