sjajna motivacija

Mario Balotelli u dresu Marseillea ruši rekorde; na dobrom je putu da si do kraja sezone osigura sjajan bonus

11.03.2019 u 12:40

Bionic
Reading

Zločesti dečko europskog nogometa krajem siječnja je iz Nice stigao u redove Olympique Marseillea. Svi su očekivali da će Mario Balotelli (28) nastaviti po starome jer tamo gdje se on ukaže stižu i - problemi. No, čini se kako mu je u Marseilleu dobro, odlučan je u namjeri da oživi - po tko zna koji put - posrnulu karijeru

Otkako je stigao na Velodrome Mario Balotelli je odigrao sedam utakmica za Olympique Marseille i čak pet puta zabio gol! U nedjelju je presudio svojoj dojučerašnjoj momčadi, zabio je u derbiju Azurne obale za 1:0 pobjedu Marseillea protiv Nice.

Tim je golom Balotelli ušao u klupsku povijest jer je postao prvi nogometaš Olympiquea nakon čak 45 godina koji je uspio zabiti gol na četiri uzastopne domaće utakmice!

  • +8
Mario Balotelli Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Ciambelli / Sipa Press

No, ima 'ludi Mario' jako dobar motiv da nastavlja zabijati u ovom ritmu. Naime, u ugovoru ima klauzulu prema kojoj će dobiti bonus od 600.000 eura ako do kraja sezone zabije najmanje 10 golova. Sad je na pola puta, do kraja sezone Marseille ima desetak utakmica i praktički si je osigurao fini džeparac za ljeto.

Koje bi, ako je suditi prema njegovu ponašanju izvan nogometnih terena, moglo biti - ludo zabavno.