TAKO JEDNOSTAVAN POTEZ

Mariju Mandžukiću trebala je samo jedna sekunda da se opet o njemu priča; potez Hrvata slijedili su ostali nezadovoljnici

09.08.2020 u 12:34

Bionic
Reading

Maurizio Sarri postao je bivši na klupi Juventusa, a nekadašnji napadač 'stare dame' Mario Mandžukić samo jednim klikom pokazao je kako mu se sviđa takva odluka čelnika talijanskog prvaka

Sarri je s Juventusom osvojio naslov talijanskog prvaka, ali je ispao iz Kupa, a u Ligi prvaka je njegova momčad put završila u osmini finala. No i igra najbogatijeg sastava Serie A je bila neuvjerljiva i dosadna pa mu je uručen otkaz.

'Juventus objavljuje da je Maurizio Sarri otpušten s mjesta trenera prve momčadi. Klub zahvaljuje treneru što je ispisao novu stranicu u Juventusovoj povijesti osvajanjem devetog uzastopnog naslova prvaka, što je kulminacija i njegova osobnog putovanja na kojem se penjao do vrha kroz sve divizije talijanskog nogometa', stoji u kratkom Juventusovu priopćenju koje je ipak postalo tema u medijima i to zbog Marija Mandžukića.

Hrvatski napadač je 'lajkao' post Juventusa i tako je samo jednim klikom dao do znanja što misli o toj odluci. Svaki komentar je suvišan, jer je poznato da je Super Mario otišao iz torinskog velikana upravo zbog Sarrija, a njegov 'lajk' za koji mu je trebala doslovce jedna sekunda postao je hit u medijima i na društvenim mrežama.

  • +8
Juventus - Lyon, osmina finala Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Profimedia / Autor: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Podsjećamo, Mandžukić je četiri sezone bio važan kotačić u Juventusu, ali kada je je na početku sezone 2019/20. Allegrija zamijenio Sarri, odmah je bačen na klupu te je bio prisiljen na odlazak.

Inače, osim Mandže, Juventusovo priopćenje 'lajkali' su Emre Can i Douglas Costa. Ni oni nisu bili zadovoljni Sarrijevim tretmanom. Na kraju je Mandžukić je zbog novog trenera otišao u Katar, Can u Borussiju Dortmund, dok je Costa ostao u Juventusu, ali bio je daleko od glavnih uloga.