POTPORA ŠOGORU

Marcos Baghdatis gledao Slaven i Dinamo

20.04.2011 u 19:39

Bionic
Reading

Na ispunjenom koprivničkom stadionu uzvrat polufinala Kupa između Slaven Belupa i Dinama gledao je i teniski par Karolina Šprem i Marcos Baghdatis

Srčani Cipranin, trenutačno 25. igrač svijeta, bori se s lošom formom (šest poraza u nizu na Touru) i novi zalet hvata na odmoru u Hrvatskoj sa svojom djevojkom Karolinom Šprem. Varaždinka i ciparski Grk u vezi su nešto više od godinu dana, a Baghdatis je poznat i kao veliki ljubitelj nogometa. Inače navija za Apollon iz rodnog Limassola, ali nikakve preferencije oko hrvatskog nogometa nije želio otkriti.

Iako ga prati glas jednostavnog i zabavnog tipa, Marcos, skriven iza šilterice, nije bio raspoložen za izjave. Ipak, uskočila je Katarina.

'Tu smo da podržimo Gorana Mujanovića. Moja sestra je njegova supruga i ovdje smo samo zbog njega', otkrila je Varaždinka koja se oporavlja od ozljede ruke te dodala:

'Sutra odlazimo iz Hrvatske, ja u Estoril, a Marcos u München. Nadam se da ćemo svratiti i na Jadran tijekom ljeta, ali to će ovisiti o obavezama na Touru.'