POVRATAK NA MJESTO SREĆE

Marco van Basten u ulozi spasitelja Milana?

01.10.2009 u 16:26

Bionic
Reading

Leonardova trenerska karijera u Milanu će biti kratkog vijeka. Loši rezultati i neuvjerljiva igra natjerali su čelnike da potraže zamjenu, a prema pisanju talijanskih medija, to bi mogao biti Marco van Basten

Utakmica u Bergamu u sklopu sedmog kola talijanskog prvenstva mogla bi biti i posljednja za Leonarda u ulozi prvog stručnjaka Milana. Brazilskom stručnjaku se trese stolica, jer je momčad sa San Sira daleko od dobrih izdanja, a uz to su i rezultati ispod klupskog renomea.

Novi udarac Milan je doživio u Ligi prvaka gdje je poražen od Züricha. Prema pisanju Corriere Dello Sporta, Leonardo je u svlačionici u potpunosti izgubio živce nakon još jedne blijede predstave svojih izabranika.

Kako tvrde talijanski novinari, čelnici Milana su kontaktirali legendarnog napadača Milana i bivšeg trenera Nizozemske te Ajaxa Marca van Bastena. On bi kormilo 'rossonera' trebao preuzeti u nedjelju, ako Milan kiksa kod Atalante koja je 19. u Serie A.

U slučaju da Milan pobijedi, to bi najvjerojatnije samo odgodilo Van Bastenovu promociju na klupi kluba kojem je dao svoje najbolje igračke godine.