DALEKO OD VATRENIH

Marca upozorava Španjolce na hrvatskog Cruyffa

02.12.2011 u 22:07

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik navodi da Hrvatska ima dobre vratare Runju i Pletikosu i iskusnu obranu s Ćorlukom, Šimunićem, Lovrenom i Pranjićem. Od veznih igrača ističe kapetana Darija Srnu, kao i Ivana Rakitića, kao glavnog igrača zaduženog za prekide

Španjolska Marca analizirala je skupinu svoje reprezentacije na Euru 2012. Za Hrvatsku su napisali da više nema zlatnu generaciju igrača poput Jarnija, Šukera i Bobana, ali da je izbornik Bilić okupio dobru momčad.

'Moramo se čuvati tek jedne zvijezde - Luke Modrića, hrvatskog Cruyffa', podvlači Marca ime Tottenhamovog veznjaka.

Španjolski dnevnik navodi da Hrvatska ima dobre vratare Runju i Pletikosu i iskusnu obranu s Ćorlukom, Šimunićem, Lovrenom i Pranjićem. Od veznih igrača ističe kapetana Darija Srnu, kao i Ivana Rakitića, kao glavnog igrača zaduženog za prekide.

Eduardo im je najopasniji napadač u našoj reprezentaciji, a potom slijede Petrić, Olić, Mandžukić te Klasnić, a spominju se još Kalinić i Dinamov Brazilac Sammir!

'Neće biti čudno ako Hrvatska prođe prvu fazu natjecanja, ali to nije ona momčad kada je igrao Šuker. Puno im nedostaje...', zaključuje novinar Marce.