NE ŽELI IZ EMIRATA

Maradona: U Dubaiju sam našao svoj Disney World

21.02.2012 u 11:51

Bionic
Reading

Diego Maradona nakon dugo vremena je našao svoj mir i to baš u Dubaiju gdje vrši dužnost trenera Al Wasla. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena tvrdi kako želi još dugo ostati u Emiratima

Trener nogometnog kluba Al Wasl iz Ujedninjenih Arapskih Emirata, Diego Maradona, podijelio je s novinarima svojih prvih 10 mjeseci života u Dubaiju.

'Dubai mi je dao mir, posao i stabilnost. Blizu sam svog unuka, kćeri koja me može doći posjetiti kada god poželi, a i često mogu posjetiti svog oca kada imam slobodnog vremena', rekao je Maradona za Sport360.

'Kada sagledam cijeli svoj život shvaćam da sam ovdje našao svoj raj. Dok sam bio igrao u Italiji (Napulj) nisam imao svoj mir. Nisam mogao ovako živjeti', izjavio je jedan od najvećih nogometaša svih vremena.

Iako se zbog nešto slabijih rezultata dosta govorilo o njegovom odlasku, Maradona je siguran u ostanak u UAE.

'Vežem 'vozački pojas' u Dubaiju. Svi drugi zainteresirani trener mogu poništiti svoje karte jer ne odlazim odavde. Rekli su da se neću prilagoditi na život ovdje, a vidite me danas. Pronašli smo Disney World za odrasle. Kako se takvom životu ne bi prilagodio? Pa ovo je Dubai!', rekao je ushićen kao malo dijete Maradona