NERED NA TRIBINI

Maradona se zbog svoje djevojke fizički sukobio s navijačima

30.03.2012 u 10:52

Bionic
Reading

Iako godine prolaze vrući temperament Diega Maradone ostaje. Kroz svoju karijeru jedan od najboljih nogometaša svih vremena često se i fizički znao sukobiti s navijačima, novinarima ili neistomišljenicima. Sada se uspio i sukobiti i s navijačima protivničkog kluba u Emiratima

Diego Maradona neupitno je bio igrački kralj, no kao trener pokazuje daleko manji talent. No, njegovo ime nekima je dovoljan mamac. Tako Maradona svoj trenerski klub zarađuje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vodeći Al Wasl, te je jedan od najbolje plaćenih trenera svijeta.

U karijeri, osim po genijalnim driblinzima, Maradonu je svijet upoznao i po burnom temperamentu. Bilo je trenutaka kada su letjele šake, pucalo se po novinarima, nema čega nije bilo.

Bez obzira na godine, Diego nije izgubio temperament što je pokazao na prvenstvenoj utakmici koju je njegov Al Wasl izgubio od Al Shababa. Ali, mora se reći, opravdano.

Maradona se na samom kraju utakmice sukobio sa suparničkim navijačima te došao na tribinu do njih. Naime, njegovu djevojku Veronicu Ojeda navodno su maltretirali navijači Al Shababa što ga je uzrujalo do te mjere da se digao s klupe i odmah otišao do tribine gdje je bila njegova djevojka.

Uz vrijeđanje i psovke te gužvu i naguravanje, Maradona je izvukao svoju djevojku te je na presici prokomentirao situaciju.

'Neki su muškarci kukavice. Nemaju ja.. konfrontirati se muškarcima pa bi napadali žene. Čak da i netko od vas uvrijedi moju obitelj, vjerujte došao bi u vašu kuću!' rekao je Maradona kojeg je strahovito uzrujao cijeli incident.