TOPLA LJUDSKA RIJEČ

Maradona napisao otvoreno pismo Cassanu

02.11.2011 u 14:20

Bionic
Reading

Poželjevši sreću Cassanu, Maradona je kazao kako vjeruje da će nepokolebljivi karakter i ljubav bližnjih pomoći nogometašu da nadiđe poteškoće.

Talijanski list Corriere dello Sport objavio je u srijedu otvoreno pismo kojeg je bivša nogometna zvijezda i argentinski izbornik Diego Maradona poslao Antoniu Cassanu, napadaču Milana i talijanskom reprezentativcu koji je hospitaliziran već tri dana, a u kojem izražava želju da ga 'vidi što prije iza lopte'.

'Nadam se da ću te vidjeti što prije kako sretan trčiš za loptom. Želim to i zbog nogometa jer nikada nije dosta fantazije koja nam može ponuditi talente kao što si ti', napisao je Maradona.

'Znam na što misliš, tvoje strahove, muke', dodaje Maradona, koji je i sam imao dosta zdravstvenih problema. 'Poznajem taj strah da ćeš sve izgubiti, tu samoću od koje odjednom sve vidiš crno'.

'Fantantoniu', kako je Cassanov nadimak, pozlilo je u noći sa subote na nedjelju po povratku s utakmice u Rimu, te je imao poteškoće u govoru i kretanju.

Poželjevši sreću Cassanu, Maradona je kazao na kraju: 'Tvoj karakter i ljubav tvojih bližnjih će ti pomoći da nadiđeš poteškoće'.

Milan bi u srijedu trebao objaviti priopćenje o Cassanovom zdravstvenom stanju koj se poboljšava kako je otkrio klupski delegat Adriano Galliani.