DIEGO O LEU

Maradona: Messi mora postati vođa na terenu

13.11.2009 u 14:51

Bionic
Reading

Veliki Diego Maradona koji trenutno obnaša funkciju izbornika argentinske reprezentacije dotakao se svog najboljeg igrača Lionela Messija za kojeg tvrdi da mora preuzeti više odgovornosti na terenu te postati pravim vođa

Argentinska reprezentacija u subotu gostuje u Španjolskoj, gdje će protiv domaće 'furije' odigrati prijateljski ogled. Gdje god se pojavi argentinska reprezentacija, tu je i velika strka, a razlog je Diego Maradona koji je uvijek meta svih novinara. Maradona se ovog puta osvrnuo na igru Messija, ali je i pohvalio Španjolca Xabija.

'Messi je najbolji nogometaš na svijetu i moramo to iskoristiti na najbolji način. On je i dosad imao veliku odgovornost i uvijek je obavio posao. No, ja očekujem da on bude vođa na terenu jer ime sve preduvjete za to', kazao je Maradona uoči prijateljske utakmice protiv Španjolske u Madridu.

Osim o Messiju, Maradona je govorio i o španjolskom reprezentativcu Xaviju za kojeg tvrdi da je najdominantniji igrač u ovom trenutku.

Argentinski novinari često su kritizirali Messijeve nastupe u nacionalnoj momčadi, tvrdeći da puno bolje partije pruže u dresu Barcelone.