UZAJAMNI RESPEKT

ManUtd potpisao sponzorski ugovor s bwin-om

23.08.2012 u 15:42

Bionic
Reading

Engleski prvoligaš Manchester UInited potpisao je sponzorski ugovor na tri godine s kompanijom bwin, vodećim priređivačem sportskog klađenja u Europi

Ugovor je potpisan na Old Traffordu uz prisustvo Sir Alex Fergusona, menadžera Manchester Uniteda i igračima Riom Ferdinandom, Nemanjom Vidićem i Waynom Rooneyem.

Sponzorski paket stavlja bwin u samo središte promocijskih aktivnosti za najpopularniji nogometni klub na svijetu, što podrazumijeva i uključivanje bwin-a u Unitedovu web stranicu, razvoj zajedničkih društvenih igara, upotrebu statistika kluba, pristup igračima u svrhu marketinških kampanja te čitav niz mogućnosti u sklopu stadiona poput kioska za klađenje i ostalih marketinška prava.

'Manchester United je jedno od najvećih imena u svijetu sporta čija se globalna baza navijača broji u stotinama milijuna. Nama kao vodećem europskom pružatelju usluga online sportskog klađenja, nogomet je od temeljne važnosti za dugoročni uspjeh i čini približno polovicu naših ukupnih prihoda od sportskog klađenja, koje je iznosilo 261 milijun eura u 2011. godini. Manchester United ima 569 milijuna fanova izvan Europe, čime nam pruža odličnu priliku da im ponudimo zajednički osmišljene inovativne proizvode u zemljama koje još uvijek ne dozvoljavaju online sportsko klađenje s pravim novcem',  izjavio je nakon potpisivanja izvršni dopredsjednik bwin.partya Norbert Teufelberger

'Bwin ima besprijekornu reputaciju i ugled u svijetu online klađenja u Europi i Manchester United je i više nego zadovoljan što će donijeti njihov model online klađenja ne samo za 75.000 nogometnih navijača koji posjećuju Old Trafford svakog tjedna, već i našoj širokoj globalnoj publici', kazao je komercijalni direktor Manchester Uniteda Richard Arnold.