SP u rukometu

Manuel Štrlek nije skrivao oduševljenje razbijanjem Bahreina, a onda je upozorio na Argentinu koja je već godinama jako opasna ekipa

21.01.2021 u 21:32

Bionic
Reading

Manuel Štrlek prokomentirao je pobjedu nad Bahreinom i najavio susret s Argentinom

Hrvatska je s 28:18 pobijedila Bahrein, a krilni igrač naše reprezentacije Manuel Štrlek je izrazio zadovoljstvo pobjedom. Štrlek se nije mogao suzdržati pa je naglasio kako mu je drago da je i Hrvatska nekoga razbila.

'Čestitam dečkima. Od prve minute smo ušli jako, posebno u obrani. Bili smo gusti, radili faulove i to se vidjelo na rezultatu. Drago mi je da smo i mi nekoga razbili, da nije bilo mučenja do kraja. Vidjelo se da nas je utakmica s Katarom digla. Nadam se da ćemo još rasti', rekao je Štrlek.

Hrvatska će idući susret igrati s Argentinom.

'Kolektivno ih još nismo gledali, samo na momente smo ih vidjeli u sobama. Oni su nezgodna ekipa već godinama. Oni i Brazil su već odavno ozbiljne reprezentacije. Sigurno nam neće biti lako. Imaju jako dobre individualce, a naglasio bih Simoneta koji igra u Montpellieru. Neće nam biti lako, ali ako ćemo igrati obranu kao danas i biti gusti, uvjeren sam da moramo pobijediti', poručio je Štrlek.

  • +23
Hrvatska - Bahrain, SP u rukometu 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL