PO TKO ZNA KOJI PUTA

Mandžukićeva situacija je komplicirana; hrvatski napadač odlučio se boriti, to je Super Mario kakvog znamo

25.06.2019 u 07:01

Bionic
Reading

Budućnost Marija Mandžukića u Juventusu je upitna, no hrvatski napadač se ne namjerava tako olako predati te napustiti talijanskog prvaka s kojim je nedavno produljio ugovor

Mediji bliski Juventusu slažu se u jednoj stvari – situacija oko hrvatskog golgetera Mandžukića je sve samo ne jednostavna.

Dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija postalo je jasno da za Super Marija stižu teški dani odnosno da taj talijanski stručnjak preferira drugačiji tip napadača, a on to nije skrivao ni u svojim izjavama gdje gotovo da nije ni spominjao bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Odmah su za njegove usluge pokazali klubovi iz Italije (Lazio), Njemačke (Borussia D.) i Kine, no naš ratnik izgleda da je odlučio pokazati inat te se po tko zna koji puta dokazati i izboriti svoje mjesto u prvom sastavu 'stare dame'.

Nije prvi puta da su Mandžukića otpisivali, slali ga u druge klubove, špekulirali kako će imati slabu minutažu, ali on svaki puta ostao 'unutra' te bio neizoastavni kotačić u pobjedama svojim momčadi u kojima je igrao.

Kapetan Juventusa Mario Mandžukić protiv Young Boysa Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Teško je nagađati kako će se cijela situacija na kraju rasplesti, ali najvjerojatnije će nakon prvioh pripremnih utakmica Mandžukić donijeti odluku oko svoje budućnosti. Ukoliko ni u tim dvobojima ne dobije pravu priliku da se nametne, hrvatski napadač morat će teškog srca spakirati kofere i napustiti talijanskog velikana.