BAYERNOVO POJAČANJE

Mandžukić na liječničkom, čeka se potpis

29.06.2012 u 17:59

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić (26) sletio je u petak u pratnji agenta Ivana Cvjetkovića u München gdje će obaviti liječničke preglede prije potpisa četverogodišnjeg ugovora s Bayernom

Dosadašnjeg je napadača Wolfsburga u zračnoj luci dočekao sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger koji je okupljenim novinarima iznio svoja očekivanja od novog pojačanja.

'Nisu bitna imena ni iznosi odšteta, već igra i kvaliteta. Uvjeren sam da Mario gori i da je potpuno posvećen novom izazovu u Bayernu. Dokazao je svoju kvalitetu i na Europskom prvenstvu i u Bundesligi. Zadovoljni smo njegovim dovođenjem i jasno je da očekujemo puno od njega. S njime smo kompletirali našu napadačku liniju. Bilo je važno dati širinu našoj momčadi jer imamo velike planove u sva tri natjecanja u kojima ćemo sudjelovati', kazao je Nerlinger, ne isključivši mogućnost dovođenja još ponekog igrača ovoga ljeta.

Podsjetimo, Bayern je prije Mandžukića u aktualnom prijelaznom roku angažirao i vratara Toma Starkea iz Hoffenheima, braniča Dantea iz Borussije (M), veznjaka Xherdana Shaqirija iz Basela te napadača Claudija Pizarra iz Werdera.