ALMEIDA NA PRODAJU

Mandžukić ipak prelazi u Werder?

23.06.2009 u 14:09

Bionic
Reading

Iako se Mario Mandžukić priključio Dinamu na pripremama u Sloveniji, prema pisanju njemačkog Bilda, postoji vjerojatnost da se ubrzo spakira i krene prema Bremenu

Iako je Mario Mandžukić s Dinamom na pripremama u Sloveniji, a Zdravko Mamić izrazio želju da ovog napadača i u novoj sezoni gledamo u Dinamu napadu, čini se da je Werder sve uporniji da dovede novog napadača. Naime, prvobitnu ponudu od deset milijuna eura Mamić je odbio, a prema pisanju Bilda, sada bi se ta ponuda trebala povećati za milijun.

'Za nekoliko dana moglo bi se znati više. Drago mi je što Werder i dalje pokazuje interes za Mandžukića', rekao je igračev menadžer Ivan Cvjetković za Bild.

Bild se pak 'primio' i vijesti da će Werder prodati napadača Huga Almeidu, što bi trebalo i otvoriti mjesto u napadu, ali i namaknuti veći dio novčanog iznosa kojeg bi zeleni platili modrima.

'Tottenham i Portsmouth su također na čekanju i gledaju situaciju s Mandžukićem', dodao je Cvjetković i sasvim sigurno zabrinuo Werderove čelnike, koji bi se u tom slučaju morali požuriti.