poseban igrač

Mandžukić će zbog Juventusa po tko zna koji put morati stisnuti zube!

12.02.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Mario Mandžukić primio je nezgodan udarac u petak u dvoboju protiv Fiorentine i njegov nastup protiv Tottenhama u Ligi prvaka je upitan, no u Italiji su uvjereni da će još jednom stisnuti zube i zaigrati...

Naš 31-godišnji napadač jedan je od miljenika trenera Massimiliana Allegrija koji ga koristio u 22 utakmice Serije A ove sezone, od toga u 20 njih kao prvotimca i tek ga je u pet navrata vadio iz igre tijekom drugog poluvremena.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mandžukić je iznimno važan igrač u taktičkoj koncepciji crno-bijelih, kako u napadu tako i u obrani, a vijest da je primio nezgodan udarac u posljednjem dvoboju protiv Fiorentine zabrinuo je navijače kluba iz Torina.

Juventus je potvrdio kako nastup Marija protiv Tottenhama ovog utorka u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka nije siguran, ali poznavajući mentalitet nogometaša talijanski mediji predviđaju kako će još jednom zbog svoje momčadi stisnuti zube i zaigrati, kao što je to mnogo puta u prošlosti napravio kad su u pitanju klupski i reprezentativni nastupi.

Ta će utakmica biti i ozbiljan test moći Allegrijeve družine koja i dalje kaska za Napolijem u talijanskom prvenstvu, jer Tottenham koji je završio u grupnoj fazi ispred Reala predstavlja opasnost i za najjače europske nogometne klubove...