gdje je nestao mrgud?

Mandžo stigao u Cardiff: Talijanski novinari ovo od njega nisu očekivali!

02.06.2017 u 15:03

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa stigli su u Cardiff dan uoči finala Lige prvaka, a talijanske kolege iznenadio je tamo prizor nasmiješenog Marija Mandžukića koji je na Apeninskom poluotoku poznat kao nogometni 'mrgud'

Pred Juventusom je najvažnija utakmica sezone i prilika za osvajanje trostruke krune, ako u subotu u finalu Lige prvaka pobijedi aktualnog branitelja naslova, madridski Real.

Ako dođe do titule, bit će to druga Marija Mandžukića u Ligi prvaka, s kojom bi postao i prvi Hrvat koj bi osvojio ovo natjecanje s dva različita kluba. Također bi mu to bila i druga trostruka kruna, jer je i s Bayernom 2013. godine osvojio sve što se moglo osvojiti.

Očekuju se da će Mandžo igrati važnu ulogu u finalnom obračunu kako u ofenzivnom, tako i u defanzivnom dijelu Juventusove igre, a bivši suigrač Patrice Evra savjetovao je torinskom klubu da Hrvatu tjedan dana ne daju jesti kako bi postao 'Mister No Good', mrgud kojeg se protivnički igrači pribojavaju na terenu. Imidž je to koji Mandžukića čini vrlo popularnim u Italiji.

No, talijanske novinare pomalo je iznenadio Mario pri dolasku u Cardiff, jer ih je dočekalo njegovo nasmiješeno lice. Neobičan i svakako nesvakidašnji prizor, ali u finalu Lige prvaka sigurno će se vratiti svojem uobičajenom raspoloženju. Osim možda nakon posljednjeg sučevog zvižduka i eventualne pobjede...