ironični mario

Mandžo proslavio titulu, ali i odgovorio u svom stilu na glasine o sukobu s trenerom

21.04.2019 u 12:45

Bionic
Reading

Mario Mandžukić možda zbog ozljede tetive nije mogao pomoći Juventusu ove subote u dvoboju s Fiorentinom, ali je zato bio sa suigračima u svlačionici na proslavi titule. Onima koji tvrde da se posvađao s trenerom poslao je znakovitu poruku na Twitteru...

Sjajni hrvatski 32-godišnji napadač osvojio je ovog vikenda svoj četvrti u nizu naslov prvaka Italije u dresu Juventusa. Ako tome dodamo tri talijanska Kupa i dva Superkupa dolazimo do brojke od devet trofeja u crno-bijelom dresu, uz 15 osvojenih ranije kao igrač Dinama, Atletica i Bayerna. Ne zaboravimo ni srebro na SP-u u Rusiji s hrvatskom reprezentacijom.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dakle, Mario Mandžukić nastavlja sa svojim pobjedničkim navikama, no zbog ozljede tetive nije mogao pomoći Juventusu da matematički potvrdi naslov ove subote protiv Fiorentine, što su njegovi suigrači ostvarili pobjedom 2:1.

Vjeruje se da Mandžo neće više igrati ove sezone, no svejedno se pojavio u svlačionici i proslavio naslov sa suigračima, što je potvrdio i fotografijom objavljenom na Twitteru.

Slavlje nije bilo toliko veliko zbog razočaravajućeg ispadanja iz Lige prvaka u četvrtfinalu protiv Ajaxa par dana ranije, a Mandžukić ni u tom susretu nije bio na raspolaganju Allegriju.

Zanimljivo, u Italiji su se pojavile glasine da problem nije ozljeda već sukob s talijanskim stručnjakom kojeg mnogi navijači krive za loše vođenje momčadi protiv mlade nizozemske ekipe iz Amsterdama koja je u velikom stilu trijumfirala prošlog utorka u Torinu.

No, Mandžo je na Twitteru tu priču komentirao smajlijem koji umire od smijeha i ironičnim palcem prema gore te još ironičnijom oznako da je priča vrh.

Plasiranje takve priče iznenađuje, jer u nekoliko navrata je naš bivši reprezentativac naglašavao da s Allegrijem ima bolji odnos nego sa svim prethodnima.

No, poznato je da će uprava Juventusa pokušati osnažiti momčad tijekom ljeta pa će i na Mandžinoj poziciji konkurencija sigurno biti još žešća, a nije ni Allegri sto posto siguran da će biti dugoročno rješenje pa bi se do jeseni svašta moglo promijeniti i njihov odnos možda uskoro više neće biti tako relevantan za talijansku javnost...