novac ga ne zanima

Mandžo odbio ponudu kakvu više nikad neće dobiti u karijeri!

28.12.2017 u 16:37

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport saznao je kako je kineski Habei nudio Mariju Mandžukiću čak 15 milijuna eura godišnju plaću, no on je odlučio ostati vjeran Juventusu...

Naš 31-godišnji napadač ove je sezone postao nedodirljiv kod trenera Massimiliana Allegrija, a također i vrlo privlačan na tržištu nogometaša. Kinezi koji su vrlo aktivni tijekom zimskog prijelaznog roka upravo su u njemu vidjeli idealno pojačanje za nogomet na Dalekom Istoku, no od toga neće biti ništa.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Objavio je to talijanski dnevnik Corriere dello Sport, naglasivši kako je kineski prvoligaš Habei Fortune ponudio ogromnu godišnju plaću od 15 milijuna eura Mariju Mandžukiću, što je četiri puta više nego što trenutno zarađuje u Juventusu.

No, Mandžo je unatoč tome što ovakvu ponudu vrlo vjerojatno više nikad neće dobiti u karijeri odlučio glatko odbiti Kineze i ostati vjeran torinskom klubu.

Prevagnulo je zadovoljstvo igranja u jakoj momčadi, kao i bojazan od pada forme uoči SP-a u Rusiji što se obično događa svim nogometašima koji pređu u kinesku ligu.

Mario je tako još jednom pokazao da mu novac nije najvažnija stvar u životu, a ovim je potezom postao još veći miljenik navijača Juventusa koji su ga zbog velikog zalaganja u svakoj utakmici i prije iznimno cijenili...