CITY ISPAO IZ KUPA

Mancini izgubio od najdosadnijeg kolege

26.09.2012 u 09:35

Bionic
Reading

Nogometašima Manchester Cityja mnogo toga ne polazi za rukom (nogom) na početku nove sezone u koju su ušli kao prvaci Premiershipa. U utorak su ekspresno ispali iz Carling Cupa

U utakmici 3. kola, na svom Etihad stadionu, Manchester City je poražen od Aston Ville. Nakon produžetaka su gosti iz Birminghama slavili s ukupnih 4-2, a vrlo je ljut poslije ogleda bio domaći trener, Talijan Roberto Mancini.

'Nemam pojma što je tom Villinom menadžeru. Taj Lambert je nemoguć, stvarno sam umoran od njega,' govorio je Mancini o kolegi Paulu Lambertu i nastavio:

'U jednom trenutku sam došao do četvrtog suca i htio sam ga pitati zašto glavni nije sankcionirao jedan start. Svi menadžeri tijekom utakmice dolaze do četvrtog i svašta pitaju, a ja sam ga pitao - ništa. Zapravo, samo sam ga pitao nije li glavni zaboravio žute kartone u svlačionici, ali iste sekunde nam se priključio Lambert. Odmah je došao, kao što to uvijek čini i počeo brbljati. Nemam pojma zašto čovjek ima toliku potrebu dolaziti do mene i pokretati nekakve priče. Umoran sam, stvarno sam umoran od njega ,' zaključio je iziritirani Mancini.

Snimka dvoboja iz Manchestera