Na pomolu velika trampa

Manchester United želi dovesti zvijezdu Real Madrida, a za to se moraju odreći svojeg ponajboljeg igrača i platiti milijune

20.10.2019 u 19:57

Bionic
Reading

Manchester United želi dovesti Tonija Kroosa, a u taj će transfer najvjerojatnije biti uključen i Paul Pogba

Manchester United je u potrazi za pojačanjima za nastavak sezone u kojoj nisu najbolje startali, a pojačanje su, piše The Times, pronašli u Real Madridu. 'Crveni vragovi' žele od 'kraljevskog kluba' kupiti 29-godišnjeg njemačkog reprezentativca Tonija Kroosa.

Kroos je u Real stigao iz Bayerna još 2014. godine i uz našeg Luku Modrića postao jedna od ključnih karika 'kraljevskog kluba'. Do sada je za madridski sastav odigrao 243 utakmice i zabio 14 golova, te upisao 61 asistenciju.

Englezi pišu kako bi United za njega ponudio 67 milijuna funti, no dio medija navodi kako to možda neće biti dosta, te da će u cijelu priču biti uključen i Paul Pogba koji je već neko vrijeme na radaru Reala.

United ima velikih problema u veznom redu jer Nemanja Matić i Fred nisu dovoljno dobri, a Ander Herrera je ljetos otišao u PSG kao slobodan igrač. Kroos bi bio idealan kandidat da poveže redove razbijenog engleskog diva, a Pogba je i tako nezadovoljan u Manchesteru pa se ova trampa čini sjajnim poslom za United, ako Real odluči pustiti njemačkog reprezentativca.