OKREĆE SE LOVA

Manchester United krenuo sa svjetskom turnejom

16.07.2012 u 20:06

Bionic
Reading

U ponedjeljak su igrači i stručno vodstvo sletjeli u Durban, te će tijekom tjedna igrači Alexa Fergusona odigrati dvije prijateljske utakmice protiv sastava iz Južnoafričke Republike

Doprvak engleskog Premiershipa, Manchester United, krenuo je u ponedjeljak sa svojom velikom svjetskom turnejom, koja je počela s juga Afrike.

U ponedjeljak su igrači i stručno vodstvo sletjeli u Durban, te će tijekom tjedna igrači Alexa Fergusona odigrati dvije prijateljske utakmice protiv sastava iz Južnoafričke Republike.

Nakon toga će Manchester United preseliti na daleki Istok, točnije u Šangaj, gdje će krajem srpnja odigrati novi prijateljski (pripremni) ogled. Potom se momčad vraća u Europu, gdje slijede novi testovi, a između ostaloga će 8. kolovoza u Göteborgu odigrati utakmicu protiv Barcelone.

Ipak, na početku ovih priprema je Manchester United prilično osakaćen kada je momčad u pitanju. U Durbanu je momčad sletjela bez Waynea Rooneyja, Nemanje Vidića, Nanija, Ryana Giggsa, Rafaela, Dannyja Wellbecka, Davida de Gee i Patricija Evre.