sprema se megatransfer

Manchester United iz Barcelone želi dovesti veliko pojačanje vrijedno preko 100 milijuna eura i tako se vratiti na sami vrh

25.03.2020 u 19:39

Bionic
Reading

Manchester United želi dovesti Antoinea Greizmanna iz Barcelone koja bi ga bila spremna pustiti za 100 milijuna eura

Engleski nogometni velikan Manchester United želi se vratiti na vrh Premier lige i vrh europskog nogometa, a Mundo Deportivo piše kako su već pronašli rješenje za novog napadača ili, još važnije, novu 'sedmicu' koja je postala 'ukleta' odlaskom Cristiana Ronalda.

Zadnji ju je nosio Alexis Sanchez, a sada bi ga mogao naslijediti Antoine Griezmann. Slavni engleski klub Francuza želi još od ljeta 2017. godine, ali se nikako nisu uspjeli spojiti. Griezmann je u međuvremenu prošlog ljeta za 120 milijuna eura prešao u Barcelonu, ali tamo nije uspio ostaviti dublji trag i Barca ga je navodno spremna prodati.

Francuz je za katalonski sastav odigrao 37 utakmica i zabio 14 golova, te upisao četiri asistencije. Katalonski Sport piše kako će Barca idućeg ljeta provjetravati svlačionicu, a Griezmann je na listi za otpis. 29-godišnjak navodno smije otići ako netko ponudi 100 milijuna eura za njega.

Taj novac Barca planira uložiti u vraćanje Neymara iz PSG-a i dovođenje Lautara Martineza iz Intera. Ipak, s obzirom na situaciju s koronavirusom, moguće je da i Griezmann, ali i Neymar i Martinez postanu znatno jeftiniji kada nastupi ekonomska kriza koju najavljuju brojni ekonomski analitičari.