trijumf engleza

Manchester United i Tottenham uvjerljivim pobjedama već su jednom nogom u osmini finala, a dobar posao odradila je i Roma

18.02.2021 u 22:16

Bionic
Reading

'Crveni vragovi' su u Torinu razbili Real Sociedad 4:0 uz dva gola sjajnog Brune Fernandesa, dok su 'spursi' rutinski riješili austrijski Wolfsberger 4:1

Young Boys i Bayer Leverkusen su odigrali ludu utakmicu sa sedam golova koju je domaćin na kraju ipak dobio 4:3.

Švicarci su nakon prvog poluvremena vodili 3:0, no Bayer je u prvih dvadesetak minuta nastavka izjednačio na 3:3. Ipak, do kraja susreta Young Boysi su zabili i četvrti gol za pobjedu. U samoj završnici, u 89. minuti 'apotekarima' je presudio Siebatcheu.

Za vodeći sastav švicarskog prvenstva zabili su Fassnacht (3), Siebatcheu (19, 89) i Elia (44), a za goste Schick (49, 52) i Diaby (68). Tin Jedvaj nije nastupio za 'apotekare', susret je pratio s klupe za pričuve.

Wolfsberger, koji je prošao dalje u skupini s Dinamom, je u Budimpešti kao domaćin izgubio od Tottenhama 4:1.

'Spursi' su rutinski stigli do pobjede, a golove su zabili Son (13), Bale (28), Moura (34) i Vinicius (88), a za Austrijance zabio je Liendl (55-11m).

Dario Vizinger je za Wolfsberger igrao prvo poluvrijeme.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +11
FK Crvena zvezda - AC Milan, Europska liga, 18.2.2021. Izvor: EPA / Autor: ANDREJ CUKIC

>> Crvena zvezda s igračem manje u 93. minuti šokirala 'rossonere'; Milan s Mandžom i Rebićem, ali bez Ibre izvukao remi u Beogradu

Uvjerljiv je bio i Manchester United koji je u Torinu pobijedio Real Sociedad 4:0, a golove su zabili Bruno Fernandes (27, 58), Rashford (65) i James (90).

Roma je također, jednom nogom u osmini finala nakon što je u Portugalu pobijedila Bragu 2:0 golovima Džeke (5) i Mayorala (86).

Olympiakos je porazio PSV 4:2, dok su Slavia Prag i Leicester City odigrali bez golova.