PIJANI MILIJUNERI

Manchester City kreće u novi šoping

15.10.2009 u 16:40

Bionic
Reading

Premda su prije samo nekoliko mjeseci iskeširali oko 140 milijuna eura, a u posljednje dvije godine nevjerojatnih 300 milijuna eura, čelnici Manchester Cityja nisu zadovoljni. Najavljuju novi veliki šoping

Premda je ovoga ljeta na kupnju igrača potrošio čak 140 milijuna eura, Manchester City će početkom siječnja iduće godine ponovo krenuti u šoping. Cityjev menadžer Mark Hughes je od vlasnika kluba šeika Mansoura bin Zayed Al Nahyana zatražio novu novčanu injekciju za krpanje rupa u obrani i veznom redu.

'Zadovoljan sam igračima koje imamo na raspolaganju, no potrebno nam je još nekoliko pojačanja jer je sezona naporna i duga', kazao je Hughes.

Prema pisanju engleskog tiska, šeik Mansour navodno je već odobrio dodatna sredstva. Međutim, Hughes je najavio da neće bacati novac u vjetar.

'Nećemo suludo trošiti. Angažirat ćemo igrače koji će nam dugoročno biti od koristi', potvrdio je Hughes.

City je u posljednje dvije godine na pojačanja potrošio skoro 300 milijuna eura, a od zvučnijih imena dovedeni su Robinho, Carlos Tevez, Roque Santa Cruz, Emmanuel Adebayor, Gareth Barry, Kolo Toure, Craig Bellamy, Nigel de Jong i Shay Given.

Manchester City trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice engleskog prvenstva sa 16 bodova, pet manje od lidera Chelseaja. Na drugoj poziciji je Manchester United, a treći Tottenham također sa 16 bodova, ali i boljom razlikom pogodaka.