PROVJERENA VARIJANTA

Mamić zvao Kužea, Albanci rekli ne

10.08.2010 u 21:49

Bionic
Reading

Čim je procijenio da više ne želi surađivati s Velimirom Zajecom, Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić okrenuo je broj Josipa Kužea, s kojim je počela petogodišnja dominacija u hrvatskim okvirima

Mamić bi s Kužeom pogodio u sridu. Osim provjerenog stručnjaka koji je garancija atraktivnog nogometa, dobio bi i novi ponton prema sjevernoj tribini. Josip Kuže prema ta dva kriterija nema ekvivalenta, no posao nije uspio.
 
Kuže, koji je trenutno izbornik Albanije, nedjeljne pregovore preusmjerio je prema ljudima iz saveza, a tamo je Dinamo dočekalo odlučno ne. S hrvatskim stručnjakom na čelu upisali su rekordnu pobjedu u svojoj povijesti (6:1 protiv Cipra) i u boj za Euro 2012. protiv Francuza, Rumunja i ostalih odlučili su krenuti s Kužeom na čelu.

Branko Karačić nije kontaktiran, Igor Pamić je produljio vjernost Karlovcu, a tijekom nedavnog posjeta Crnoj Gori očito je Mamić dobio signal da mu niti tamošnji izbornik Cico Kranjčar nije na raspolaganju. Čak i Branko Ivanković je tijekom ljeta odbio ponudu iz Dinama i time se krug kandidata sasvim smanjio. Spominje se i ime Krune Jurčića, koji je ostao nedostupan ovih dana, a sve je izglednije da će nakon prijelaznog razdoblja u kojemu će stolovati Sreten Ćuk na klupu ipak doći stranac.