RAT RIJEČIMA

Mamić uzvraća: Hajduk je kupio ono što sam ja odbacio!

13.08.2009 u 22:15

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednik Hajduka Joško Svaguša na predstavljanju braće Sharbini na Poljudu ustvrdio da je Zdravko Mamić pokušavao minirati taj transfer, javio se i dopredsjednik Dinama, koji tvrdi da je to laž

Na konferenciji za novinare na kojoj su predstavljena nova pojačanja Hajduka Anas i Ahmad Sharbini predsjednik bijelih Joško Svaguša je na početku kazao da je taj transfer do posljednjeg trenutka pokušavao minirati dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Naravno da se nije dugo trebao čekati odgovor prozvanog Mamića, koji nije birao riječi.

'To je gnjusna laž. S obitelji sam tri dana na Brijunima i niti jednog trenutka na pamet mi nisu pali Svaguša, njegovi trabanti niti Sharbini. Da sam htio kupiti Anasa Sharbinija, onda bih to i realizirao. Hajduk je kupio ono što sam ja odbacio. Potrošili su sav novac koji su inkasirali od prodaje svojih bisera Gabrića i Kalinića. To će ih još brže pogurnuti prema bankrotu, koji sam im prognozirao za dvije godine. Svaguši i njegovim trabantima čestitam petu godišnjicu osvajanja drugog mjesta. Što će duže ostati drugi, tako će im moje čestitanje na toj poziciji dulje trajati', prenose Sportske novosti riječi Zdravka Mamića.