I IGRAČI LJUTI NA BBB-e

Mamić: To nisu bili pravi navijači Dinama

02.10.2009 u 11:18

Bionic
Reading

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić podijeljenih je osjećaja bio jučer u Temišvaru. Miješali su se u Mamiću osjećaji sreće zbog pobjede, ali i gorčine zbog bijega pred Bad Blue Boysima, koji u Mamiću ne vide ono što bi on sâm želio

'Ja im opraštam iako to nisu bili navijači Dinama, oni pravi. Dinamo ima milijun i pol navijača u Hrvatskoj i ovo je bila velika noć za sve nas', rekao je Zdravko Mamić u zagrebačkoj zračnoj luci, gdje ga ovog puta nisu dočekali 'pravi navijači', isti oni koje je prije dvije godine nazvao jugonostalgičarima i sinovima JNA oficira.


'Ne bih puno govorio o incidentima, ali žao mi je da je ponovno bačena ljaga na Dinamo, Zagreb i cijelu Hrvatsku zbog nekoliko huligana. Naravno da sam zadovoljan igrom i rezultatom', dodao je Mamić u razgovoru za 24 sata.

No osim Mamića, svojim nedolaskom pred navijače, svoj su stav iskazali i igrači. Iako je upitno je li ta odluka bila njihova ili čelnika kluba, kojom su se i igrači morali solidarizirati s glavnim šefom.

Naravno, takva ignorancija rezultirala je i uvredama na račun igrača, a s tribina su im stigli povici: 'Je.. vas Mamić!'