iznenađenje na maksimiru

Mamić se vraća u Dinamo! Mogao bi preuzeti mjesto sportskog direktora 'modrih'...

25.05.2019 u 10:37

Bionic
Reading

Zoran Mamić (47) u srijedu je Puli s tribina pratio finale hrvatskog Kupa u kojemu je Rijeka pobijedila Dinamo. Mlađi brat Zdravka Mamića bez posla je nakon što je prije mjesec dana dobio otkaz na klupi saudijskog Al-Hilala, a čini se kako ga srce 'vuče' prema Maksimiru

Bivši trener i sportski direktor Dinama, Zoran Mamić, blizu je povratka u redove 'modrih'. Prije mjesec dana ostao je bez posla u saudijskom Al-Hilalu. Taj klub preuzeo je u siječnju ove godine nakon što je s Al-Ainom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata igrao finale klupskog Svjetskog prvenstva u kojem je izgubio od Real Madrida.

Imao je Mamić nakon otkaza dosta ponuda, ali još je uvijek je bez kluba, a sada je svojim dolaskom na finale Kupa potaknuo priče o povratku na Maksimir.

Zoran Mamić bi se, donose Sportske novosti, trebao vratiti na mjesto sportskog direktora. Sadašnji sportski direktor Marijan Vlak ostao bi u klubu, također bi sudjelovao u poslovima oko transfera i vođenja klupske politike, a mlađi bi Mamić bio kao neka vrsta 'dodane vrijednosti'.

  • +4
Zoran Mamić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Zoranu Mamiću je izrečena nepravomoćna presuda, no ona mu ne priječi obavljanje poslova. No, mogući angažman Mamića u Dinamu sigurno će ovisiti i o tome hoće li možda na koncu ipak prihvatiti jednu od trenerskih ponuda koje ima. Mamić je iskusan na poslovima sportskog direktora, tako da se ta opcija nikako ne smije zanemariti, stoji u tekstu kojeg donose Sportske novosti.

  • +26
Finale Hrvatskog nogometnog kupa, Dinamo - Rijeka, 2019. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL