DOBRA VIJEST?

Mamić: Sammir ima ponuda iz Brazila, ali...

01.11.2013 u 14:06

Bionic
Reading

Poput svake prave sapunice koja se rasteže godinama, i ova oko ostanka ili neostanka Brazilca Sammira u Dinamu zasada nema odgovora. Ali ovoga puta je viđenje situacije dao sportski direktor Dinama Zoran Mamić

Svakog ljeta ili zime iskoči vječno pitanje – hoće li Sammir napustiti Dinamo. Brazilac je već na Maksimiru pustio korijenje i odavno nema nikoga od onih igrača koji su ga dočekali u 'modroj' svlačionici kada je došao u Zagreb.

Bilo je priča ovog ljeta o zainteresiranosti nekih ruskih klubova za Sammira, no on je i dalje u Dinamu, a hoće li i ostati, odgovor je dao sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

'Nije još potpisao novi ugovor s Dinamom, ali mislim da su veće šanse da će potpisati nego da neće. Iskreno, on ima ponudu jednog brazilskog kluba i ako taj klub ispoštuje što su razgovarali, onda će otići u Brazil; samo oni zasada dolaze u obzir ako se nešto novo ne dogodi. Ipak, moj osjećaj iz naših razgovora je da je bliži ostanku u Zagrebu', prenose službene stranice kluba riječi Zorana Mamića.