GOTOVO JE S GLASINAMA

Mamić ponosno otkrio što mu je rekao Soudani

28.08.2015 u 18:12

Bionic
Reading

Zoran Mamić potvrdio je uoči utakmice sa Slaven Belupom da nema straha od prodaje Soudanija ovog ljeta, dok nije siguran do kad može zadržati mlade talente Pjacu i Ćorića...

Dinamo je ušao u Ligu prvaka i igrat će ove jeseni s velikanima Bayernom, Arsenalom i Olympiacosom. Očekivano, takav scenario trebao bi zaključiti priče o transferima, pogotovo inozemnih igrača poput Soudanija.

'Ne mislim da to ide od njega, ali njegovi agenti mu stalno pune glavu pa po medijima ispada da on stalno 'ide'. Nakon tekme u Albaniji sam mu u šali rekao da je došla ponuda iz 'lige petice', a on mi na to odmah kaže 'ja ne idem nigdje'. Stranci su došli kod nas zbog Lige prvaka i kada smo to ostvarili naravno da su sretni,' izjavio je Zoran Mamić na presici uoči 8. kola MAXtv Prve lige pa priznao da s mladim talentima nije ista situacija:

'Ja bih, naravno, volio da nitko ne ode, ali to je uvijek teška odluka. Idemo uzeti za primjer Ćorića... On je fantastičan igrač i talent i ja bih volio da on ostane 10 godina u Dinamu, ali to nije realno i mi ga sigurno nećemo imati u njegovim najboljim godinama; kada će imati 25, 26 ili 27 godina. Pitanje je pustiti ga prije pa odmah razvijati Moru, Lovrena, Brekala ili tako nekoga tko dolazi ili još razvijati Ćorića... Ponuda? Mislim da ispod 15-20 milijuna ne dolazi u obzir.'

Nakon glamuroznog ždrijeba u Monte Carlu, Dinamo u subotu mora u okršaj sa Slaven Belupom.

'Očekuje nas nastavak prvenstva i po meni, u ovoj fazi, najteža utakmica. Ne samo jer je Slaven trenutno dobar nego nakon stresnog perioda, utakmica Lige prvaka i plasmana u skupine koje su nas emotivno jako istrošile se neće biti jednostavno 'prešaltati'. Moramo, želimo i hoćemo i tražit ću od momčadi da je jako važno odigrati dobru utakmicu i ostvariti rezultat koji tražimo. Ne živi se od onoga što je bilo jučer nego što nas čeka sutra; tako je to u sportu,' zaključio je strateg 'modrih' koji će za nešto više od dva tjedna ugostiti Arsenal na Maksimiru.