PUKAO ZBOG PITANJA

Mamić podivljao i prijetio novinaru batinama

22.12.2010 u 21:40

Bionic
Reading

Nakon redovne skupštine NK Dinama, Zdravko Mamić održao je konferenciju za novinare, no predugo je trajalo da bi prošlo bez incidenata

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, po običaju svoje je izlaganje započeo elokventno i razborito, no nakon 15-ak minuta raspoloženje i glas su mu se kopernikanski preokrenuli. Apelirao je na navijače da svoj bijes usmjere prema gradskim strukturama i rješavanju pitanja infrastrukture koju koristi Dinamo, a na pitanje TV voditelja o posredovanju njegova sina u transferima igrača, promijenio je izraz lica.


Nakon opširnog odgovora, krenuo je u monolog koji je potrajao, a koji se može svesti na sljedeće:

'Sve vam govorim u lice, punog srca i duše, ako imate što za reći, rasturite me sada, a ne mučki, iza leđa.'


Potpisani novinar tportala postavio je sljedeće pitanje: 'Kako komentirate činjenicu da je posredovanje u transferima od strane krvnog srodstva osoba koje su na čelu klubova protivno zakonima Republike Hrvatske?' na što je Mamić potpuno je izgubio kompas.

Počelo je vrijeđanje kakvo ni najiskusniji veterani Dinamova kroničarstva ne pamte, a za izdvojiti je nekoliko promišljanja gospodina Mamića.

'Ne diraj u mene i moju obitelj. Jesi me čuo?! Neotesani i neobrazovani balavče, koji se ne zna ni oprati. Najobičniji si provokator i ja te proklinjem na Božić 2010, a takvi ne prolaze dobro. Đubre pokvareno. Jednom kad odem iz kluba, prebit ću te k'o mačku.'


Fingirao je i udarac te kasnije zaprijetio i lomljenjem stolice na leđima, a sve to skupa, uz poslovičnu bujicu psovki, potrajalo je više od pet minuta. Nakon svega, napustio je stadion i sam se odvezao prema izlaznim vratima.