POZNATA IZJAVA?

Mamić: Obećao sam, Sammira neću prodavati

17.09.2010 u 08:43

Bionic
Reading

Hrvatski prvak osvjetlao je obraz 'modrim' navijačima. U Maksimiru je pala velika momčad, a sretan zbog takve predstave bio je i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić

Gazda Dinama Zdravko Mamić ovoga puta ostao je suzdržan nakon što je maksimirska družina skinula veliki skalp.

'Što da sad pametno kažem? Hvala treneru, hvala igračima, hvala predivnoj publici, na najskromniji način uživat ću u djelu koje je napravio Vaha i njegovi nogometaši,' rekao je Mamić za SN.

Na pitanje je li to jedna od njegovih najvećih pobjeda, izvršni dopredsjednik rekao je sljedeće:

'Mislim da jest… Svaka je riječ suvišna, toliko je bilo lijepo da i moj glas ne treba ništa kvariti.'

Nešto o igraču utakmice Sammiru:

'Mislim da treba odbiti njegovo pozivanje u reprezentaciju. On je tako loš igrač i karakter da bi oskvrnuo našu šahovnicu i da ga ne treba pozvati. Vjerojatno ste shvatili moj sarkazam, ali moram tako jer, koga ja pohvalim, taj je u teškoj situaciji. Ja kažem dobar dan, svi kažu laku noć. Možda sam mu ovom izjavom kojom sam ga ocrnio otvorio put u reprezentaciju.'

U trenutku kada je stigao Sammirov menadžer Božo Slišković, Mamić je uzviknuo nešto što je i u prošlim vremenima često govorio.

'Nemoj se smijati. Sammir neće u inozemstvo tako brzo. Obećao sam Vahi da ga neću prodavati i to će tako biti. Pusti neka cijena raste na 50 milijuna eura', završio je Mamić.