BIT ĆE UPLATA

Mamić: Ne prođemo li, odlazim iz Dinama!

20.06.2011 u 16:18

Bionic
Reading

Nakon što je Dinamo doznao ime suparnika u drugom pretkolu Lige prvaka, iz Maksimira stižu različiti tonovi. Trener Jurčić vrlo je oprezan, a Zdravko Mamić optimističan. Čisto sumnjamo da bi stavio svoj mandat na raspolaganje kad ne bi vjerovao da će njegova momčad proći

Azerbajdžanski Neftci suparnik je Dinamu u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Mnogi bi rekli, 'sigurna oklada', jer nominalno Dinamo je barem za dvije lige ispred ovog suparnika. No tako ne misli i trener Kruno Jurčić, koji je prokomentirao suparnika riječima:

'Kada sam nedavno bio na utakmici onda sam sreo Igora Mitreskog koji je prije igrao u Cottbusu s Marijom Cvitanovićem pa mi je rekao da igra u Neftchiju. Radi se o klubu koji u sastavu ima pet Brazilaca, Emile Mpenzu, a pregovarali su prije s Aleksandrom Hlebom. To je jedan od klubova gdje je gazda jako bogat i htio sam takve izbjeći.'


Međutim, Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić, koji je bio i na sjednici IO-a HNS-a, morao je otići ranije sa sastanka kako bi zgotovio posao s Emirom Spahićem, a ždrijeb je prokomentirao:

'Ako ne prođemo, odlazim iz Dinama!'

Naravno, takvim raspletom nitko ne bi bio zadovoljan. Mislimo na ispadanje iz Europe, ali bila bi to utješna nagrada svima onima koji žele 'demokratski Dinamo', bez Mamića na čelu.