SVI NA MAKSIMIR

Mamić navijačima: Zaboravimo nesporazume, trebamo vas

25.07.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić s velikim nestrpljenjem iščekuje utakmicu protiv Ludogoreca za koju tvrdi da je najavljuje kao najvažniju utakmicu u svom životu

Zdravko Mamić, na dan uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka gostovao je na Narodnom Radiju gdje je uputio apel navijačima, ali i objasnio kako mu je ovo najvažnija utakmica Dinama.

'Ja se ne sjećam u mom životu kad je Dinamo igrao važniju utakmicu, koliko god to bizarno zvučalo! Poznato je da ukoliko bi danas, ne daj Bože, došlo do ispadanja Dinama bi to bilo i definitivno ispadanje iz Europe za ovu sezonu. U svim drugim kolima ima popravnoga osim u ne ovome. Prema tome ne želim ni razmišljati o tome! Momčad je spremna, momčad je svjesna svoje snage i ja sam duboko uvjeren da će Dinamo i njegovi navijači danas slaviti', rekao je Zdravko Mamić.

'Stvarno i bila grehota da danas ne pobijedimo ali za to nam treba da naši igrači ostave dušu i srce na terenu, ali nam treba i glas naših navijača na tribini i zato ih molim da zaborave na sve nesporazume da danas budemo svi kao jedno srce i da svi navijamo za Dinamo i da Dinamo razveseli sve nas!'.

Prvu je utakmicu Mamić opisao riječima: 'Bila je infarktna! Puno je bolji rezultat od naše igre iako se to odnosi više na prvo poluvrijeme nego na drugo. Vidjeli ste da su igrače Razgrada zadnjih 30 minuta lovili grčeve i stalno je netko ležao po terenu i bilo je pitanje kada će Dinamo postići gol. Da je još utakmica trajala još 10 minuta vjerujte da bi bilo još jedno tri komada!'.

'Kapetan definitivno odlazi, ali ne odlazi kako to mediji konstatiraju', komentirao je ovim riječima Mamić transfer Milana Badelja i dodao: 'Milan Badelj će odigrati, ako Bog da, sve kvalifikacije za europsku ligu i kad se plasiramo u grupno natjecanje tamo negdje krajem osmog mjeseca onda bi Milan mogao dignuti sidro, ali činjenica je da ćemo vjerojatno danas završiti taj posao! Uvjet je bio da Milan mora ostati do plasmana u Ligu prvaka'.

Komentiao je naravno i situaciju oko Luke Modrića: 'Nisam direktno upućen u to, ali koliko sam saznao na marginama, mislim da će do kraja tjedna biti taj transfer završen na korist nogometa, Luke, hrvatske reprezentacije, a to je odlazak Lukin u Real gdje je cijeli život želio igrati! To je dokaz a Hrvatska ima dobrih igrača za najveće svjetske klubove!'.