'HAJDUK KAO BUGARI'

Mamić: Nakon Zadra gušio sam se u plaču

Bionic
Reading

Nakon samo 0:0 u Maksimiru protiv Zadra oglasio se i izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić koji je u svojim izjavama pokazao ljutnju zbog igre prvotimaca hrvatskog prvaka

Zdravko Mamić priznao je da je teško podnio remi svojih skupo plaćenih zvijezda protiv momčadi iz Stanova. No još više od rezultata razočarala ga je igra.

'Noć nakon utakmica gušio sam se u plaču, gušio. Imam 51 godinu i ne mogu plakati bez razloga, ali ovoga puta su suze hvatale jedna drugu. Zar je to onaj Dinamo kojem težim, kojem svi težimo?!', govorio je Mamić za Sportske novosti.

Razgovora s igračima nije bilo.

'Zar su nakon moga prosvjeda i odlaska s utakmice potrebne neke riječi. Zar im sve nije jasno?' pitao se glavni čovjek Dinama te nastavio:

'Ovo na što smo sa Zadrom sličili definitivno nije bio pravi put. U subotu me je bilo sram što sam izvršni dopredsjednik Dinama. Naši igrači ušli su u utakmicu kao da je lažiraju.'

Razgovor s igračima Mamić je odlučio prepustiti treneru Jurčiću u kojeg, kako sam kaže, ima povjerenja.

Spomenuo je Mamić i najvećeg rivala Hajduka te mu je drago da je splitski prvoligaš sve bolji, no dotaknuo se i polufinala Kupa između dvaju najtrofejnijih hrvatskih klubova.

'Naravno da sam optimist. Raznijet ćemo Hajduk k'o bugarsku skupštinu.'