KAKO SVE SPOJITI

Mamić, Maribor, potres, potok i pakao!

24.08.2012 u 17:14

Bionic
Reading

Zanimljivo je bilo na oproštaju Milana Badelja na prigodnom domjenku u klupskom restoranu. Redali su se govornici, a kao i uvijek sve je nadmašio Zdravko Mamić

Kapetan 'modrih' je kao poklon dobio dres na kojem je pisalo 'Hvala Miki' i broj utakmica koje je odigrao za Dinamo – 187.

Uz pohvale i zahvale suigrača i čelnika kluba, kratak govor održao je i Milan Badelj, ali najzanimljivije riječi su izašle iz usta izvršnog predsjednika Zdravka Mamića.

'Bio si tih i bio si gospodin, i ne znam da li se ikad okupio ovakav sastav ljudi, od onih koji održavaju stadion, do djelatnika uprave, pa i novinara koji su te godinama pratili. Nek' te Bog blagoslovi i prati na tvom putu. Hvala ti', rekao je Mamić koji se u razgovoru s novinarima dotaknuo i uzvratne utakmice s Mariborom.

'Što bi bilo da ispadnemo? Pa to bi bio potres neviđenih razmjera. Potres kakav bi preživjeli samo najhrabriji. Ali ne bojim se. Gledao sam snimku prve utakmice protiv Maribora. Bio sam impresioniran. Pregazit ćemo Maribor kao plitak potok. Tek nakon te snimke shvatio sam koliko smo bolji', pričao je Mamić i dodao:

'Tamo nas čeka pakao. Mariborčani će na stadion ugurati još barem pola kapaciteta stadiona od 12 tisuća ljudi.'