'MODRA' POLITIKA

Mamić lovi Crnogorce, ne vjeruje domaćim dečkima

24.07.2010 u 09:31

Bionic
Reading

Zdravko Mamić izgleda da je odlučio završiti sa štednjom. Izvršni dopredsjednik Dinama boravio je u Podgorici gdje se raspitivao za dvojicu crnogorskih reprezentativaca

Prvi čovjek maksimirskog kluba u Podgorici je gledao utakmicu Budućnost – Baku i nalazio se je u društvu predsjednika Crnogorskog saveza Dejana Savičevića i njihova izbornika Zlatka Kranjčara.

Teme njihovih razgovora ostale su nepoznate, no vjeruje se da je razlog posjeta Mamića potražnj za dvojicom napadača koji nose dres reprezentacije Crne Gore.

Riječ je o Fatosu Bećiraju (22) koji je rođen na Kosovu, ali ima crnogorsko državljanstvo i nosi dres Budućnosti te o Andriji Delibašiću (29) koji zabija za španjolski Hercules.

Inače, u Dinamu očigledno misle da imaju premalo stranaca, posebice iz Južne Amerike, pa je tako mlađi brat Zoran Mamić otišao u Brazil po klasičnog centarfora.

Iako se 'modri' kunu u svoju Omladinsku školu, a najviše je hrvatski prvak Dinamo zarađivao na prodaji domaćih dečki, braća Mamić očigledno nastavljaju s politikom gomilanja igrača iz inozemstva.