PREVIŠE ŽUČI

Mamić ga nije raznježio: Ante Ćorić ostao čvrst u teškoj odluci

06.11.2015 u 17:49

Bionic
Reading

Niti sabrano izlaganje Dinamovog izvršnog predjednika Zdravka Mamića nije promijenilo stav pobunjenog dragulja Ante Ćorića

Ante Ćorić i nakon prospavane noći ostaje pri onome što je izjavio jučer. Odluka o imperativu napuštanja Maksimira nije mu sjevnula preko noći i iako je vjerojatno sa zanimanjem pratio blagogaljive teze starijeg Mamića ostao je, piše goal.com, pri svojoj odluci. Odlasku iz svog Dinama.

Došao je, naravno, na trening momčadi, radio sa suigračima i uživao u podršci 50-ak okupljenih navijača koji su skandirali ime, no stav nije promijenio. Hrvoje Tironi za hrvatsko izdanje goal.coma približava i razloge zašto je 18-godišnjem dječaku pukao film. Ignoriralo ga se i javno prozivalo, a kapetansku vrpcu si je navukao - sam. Umalo je doživio i da ga na teren izvodi Paulo Machado...

Ante je pod zaštitom moćne menadžerske agencije Doyen i u džepu ima ponudu Porta koja zadovoljava njegov ukus. I na financijskom i na razvojnom planu.


Pred njim je i najavljena klupska kazna, te praćenje tihih pregovora između svojih zastupnika i klupskih čelnika koji će uslijediti. Dinamo ga po slovu ugovora ne mora pustiti još dugih pet godina, ali Ante se u startu naoružao strpljenjem, kao i njegova obitelj, i ostaje vjeran svojoj nakani - transferu.