uzbuna u klubu

Mamić doživio težak udarac i dobio otkaz

27.04.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Nogometaši Al Hilala doživjeli su jedan od najtežih poraza na domaćem terenu, jer u polufinalu Kupa kralja Saudijske Arabije stradali su od Al Taawona 5:0, a nešto kasnije Zoran Mamić ostao je bez posla

U siječnju ove godine Zoran Mamić je preuzeo Al Hilal iz Saudijske Arabije, nakon što je s Al Ainom iz Ujedninjenih Araspkih Emirata igrao finale kluspkog svjetskog prvenstva i izgubio od madridskog Reala.

Imao je Mamić sjajan početak na klupi novog kluba. U debiju je startao pobjedom nad Al Fatehom, pobjegao je na šest bodova prednosti pred Al Nassrom 12 kola prije kraja prvenstva Saudijske Arabije.

Međutim, stigli su i nešto lošiji rezultati, dva remija i poraz te je sada Al Hilal, tri kola prije kraja, na drugom mjestu, iza Al Nassra, s bodom ali i utakmicom manje.

Mamiću je presudio težak poraz 0:5 u polufinalu Kupa kralja, kojeg su doživjeli u petak, na svom stadionu i Riyadhu, od Al Taawona. Očito su se u Al Hillau odlučili na šok-terapiju jer sada već bivši Mamićev klub novu utakmicu protiv istog suparnika igra već u ponedjeljak.

  • +4
Zoran Mamić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL
Izvor: Društvene mreže