BEZ MILOSTI

Mamić: Bit će i maltretiranja skupštinara

01.12.2010 u 16:06

Bionic
Reading

Dinamova ekspedicija otputovala je u Villarreal na utakmicu petog kola Europske lige. Naravno, još jedna povijesna utakmica neće proći ni bez izvršnog dopredsjednika kluba Zdravka Mamića

Naporni su ovo tjedni za prvog čovjeka 'modrih'. Dinamo se bori za europsko proljeće, a istodobno Mamić pomaže Markoviću kako bi dobio novi mandat na mjestu predsjednika HNS-a.

'Već sam istaknuo da idemo dostojno predstavljati hrvatski nogomet i svoj klub, ostvariti što bolji rezultat. Sad, ne znam treba li gatati što je to. Vidjeli ste da je Manchester U. dobio četiri komada od West Hama, moćni Mourinhov Real dobio je pet komada... Ne stvaram nikakav alibi, ne idemo po poraz, ali se bojim te utakmice jer je Villarreal u tri-četiri najbolje momčadi ne samo Španjolske, nego i svijeta po ljepoti igre,' rekao je Mamić, a prenosi Večernji list.

'Pouzdajem se u momčad. Svima je jasno da je danas Dinamo ozbiljna i organizirana momčad i to nam je nedostajalo u godinama kad smo imali pojedinačno možda i bolje igrače, a postizali smo slabije rezultate', dodao je izvršni dopredsjednik koji je još jednom potvrdio da je nagrada za proljeće 15 tisuća eura po glavi.

Nije se moglo ni bez pitanja o utrci za predsjednika HNS-a.

'Zašto uvijek pričate o tome što ide na stranu drugog kandidata (Mamićev je kandidat Vlatko Marković, op. a.), a ne pitate kako to da su u Slavonskom Brodu bili 10:2 za Markovića. Jasno je da Štimac provodi nasilje na terenu, gdje god izgubi, nakon toga nastaju drame. Činjenica je da sam HNS-u predao ovjerenu kandidaturu ŽNS-a Dubrovačko-neretvanske županije, da je ovjerena kod bilježnika. Znači da bi se svaka tri dana mogla sazivati nekakva skupština i reći - ne vrijedi', govorio je Mamić te zaključio:

'Ja znam i što će se događati, bez obzira na izjašnjavanja županija, po čemu Štimac matematički nema nikakve šanse. Strahujem ili ne strahujem jer znam da će se to dogoditi, da će biti pojedinačnog maltretiranja skupštinara i takvog zavrtanja ruku kakvo svijet još nije vidio.'